HS Arbeidsvoorwaarden heeft de expertise en ervaring die nodig is voor de strategiebepaling, vernieuwing, innovatie en onderhandelingen over de CAO.

CAO dienstverlening

De dienstverlening van HS Arbeidsvoorwaarden heeft altijd een relatie met CAO's. De CAO is een bijzonder en complex onderdeel van het Nederlandse arbeidsrecht. De CAO bestaat al ruim een eeuw, maar zal die nog een eeuw blijven bestaan? Dan zal de CAO wel aangepast moeten worden aan de eisen van de tijd. 
HS Arbeidsvoorwaarden heeft de expertise en ervaring die nodig is voor de strategiebepaling, vernieuwing, innovatie en CAO-onderhandelingen daarover. Met vakbonden of ondernemingsraad. Ook voor vragen over indeling bij de juiste CAO is HS Arbeidsvoorwaarden het goede adres. Dat kan u veel narigheid besparen.

Eigentijdse CAO's zijn gebaseerd op objectieve informatie en berekeningen. Daarom hebben wij samen met partner Pointlogic het initiatief genomen voor CAObjectief CPB voor de CAO (klik voor meer informatie). 

CAO-Barometer ©

De CAO-lonen stijgen gemiddeld 2,8 %

De contractuele loonkosten stijgen 2,9 %

De inflatie bedraagt (CPI/afgeleid) 1,2/1,1

Bekijk voor meer informatie de CBS-statistieken CAO-lonen en inflatie.

DOORLOPEND VRAAGBAAK ABONNEMENT voor werkgevers

NIEUW voor werkgevers:

Veel klanten, met name werkgevers in het MKB met een eigen of een bedrijfstak-CAO willen de expertise die HS Arbeidsvoorwaarden in veel verschillende sectoren heeft opgebouwd op het gebied van CAO en arbeidsverhoudingen graag als vraagbaak gebruiken. In aanvulling op eigen kennis, van de branchevereniging of van de eigen advocaat of accountant. Dat kan nu door gebruik te maken van het DOORLOPEND VRAAGBAAK ABONNEMENT. Voor vragen die per email of telefonisch binnen een tijdsbestek van ongeveer een uur kunnen worden beantwoord. 7 dagen per week, 24 uur per etmaal! En binnen één werkdag antwoord. De kosten zijn laag: € 1.500 excl. BTW voor maar liefst 10 vraagbaakuren die in eenheden van een kwartier van het tegoed worden afgeboekt. Download de volledige productinformatie en vraag een abonnement aan.