Klanten van alle sectoren van de economie: bedrijfsleven, MKB, overheid, onderwijs en zorg

Klanten van HS Arbeidsvoorwaarden

HS Arbeidsvoorwaarden biedt klanten gespecialiseerde dienstverlening op het complexe terrein van CAO en arbeidsvoorwaarden. Zowel bij strategie- als (onderhandelings)proces-vraagstukken. HS Arbeidsvoorwaarden combineert professionaliteit en persoonlijke aandacht. Klanten van HS Arbeidsvoorwaarden zijn bedrijven, branches en CAO-partijen. In alle sectoren van de economie: bedrijfsleven, MKB, overheid, onderwijs en zorg. 

Individuele CAO-onderhandelaars van bedrijven, werkgevers(organisaties) en vakbonden kunnen gebruik maken van masterclasses, workshops en trainingen.

HS Arbeidsvoorwaarden stelt de klant altijd centraal!

Henk Strating, oprichter van HS Arbeidsvoorwaarden en Wilco Brinkman, partner sinds 1 september 2014 werken vanuit ťťn en hetzelfde uitgangspunt: de klant staat altijd centraal! Dat vatten we heel letterlijk op. Klanten die ons nodig hebben kunnen altijd bij ons terecht. Ook op ongebruikelijke dagen en tijdstippen. Het betekent ook dat we de meningen en opvattingen van onze klanten respecteren. Die hoeven niet te passen in wat gangbaar en gebruikelijk is. In tegendeel, we staan open voor nieuwe ideeŽn. Daar luisteren we naar en proberen onze eigen kennis en ervaringen daar aan te spiegelen. Om samen met onze klanten succesvol nieuwe wegen te bewandelen!